Hårförlängning / Extensions

Drömmer du om ett långt vackert hår ? För otålig i väntan på att ditt egna ska växa ut? Önskar du bara lite tjockare/fylligare hår?

En hårförlängning eller hårutfyllnad kan vara en bra lösning och ger dej en fantastisk upplevelse av mer/ längre hår på kort tid.

Vi här på Hultafrisörerna arbetar med flera alternativ och lösningar bla. Kerativax,lim och tape.

Hur långt hår som är möjligt att få är individuellt men en grundprincip är att förlängningen max kan bli dubbelt så lång som det egna håret.

Keratinvax / lim:
Till en  ”hel” hårförlängning behövs normalt 90-150 slingor beroende på längd och tjocklek.

En utfyllnad på 25-30 slingor kan också kännas som en bra lösning i ett lite tunnare hår.

Keratinvax/ lim  sliter inte på det egna håret under förutsättning att det sköts väl enligt våra rekomendationer. En hårförlängning sitter 3-4 månader.

Tape:
Tape ger dej möjlighet att på ett snabbt sätt få volym / utfyllnad av ditt egna hår.Tape har begränsningar gällande förlängning men har många andra  fördelar. Passar dej som har lite skörare hår,inte är redo för en ”vanlig” hårförlängning eller vill ha hårutfyllnad kortare perioder till och från.

Tapehår sitter 6-8 veckor och löshåret kan sedan återanvändas och” sättas om” igen.

Vi tillhandahåller även andra löshårsdelar i olika former förtillfälliga lösningar  tex. hårdelar till håruppsättningar,postischer,lösflätor,ponytails,lösluggar,clipshår mm.

Varmt välkommen  att boka tid för kostnadsfri konsultation!