Ögonfransförlängning

Längre? Fylligare? Mer böjda fransar? Naturlig eller mer dramatisk look?

Hos oss här på Hultafrisörerna kan din dröm om att få vackra ögonfransar bli uppfylld !

Vi arbetar med sk ”singles –fransar” vilket innebär att fransstylisten applicerar en enda extensionfrans per naturlig fullvuxen frans. Form,längd och fyllighet på fransförlängningen anpassas efter din egen önskan och dina personliga förutsättningar.

Metoden är smärtfri och skadar inte de egna fransarna under förutsättning att du sköter din fransförlängning väl.I samband med behandlingen får du all information som du behöver för hur du på bästa sätt tar hand om din fransförlängning för bästa hållbarhet.

När din egen frans faller av som en del i den naturliga växtcykeln så faller även extensionfransen av. Återbesök för påfyllnad av nya kompletterande fransar rekomenderas inom 3 veckor och därefter regelbundna besök utefter dina egna personliga behov.

Kom gärna osminkad till ditt besök då detta hjälper fransarna att fästa så bra som möjligt.

Vi utför INTE fransförlängning vid irriterade / inflammerade ögon, när du har pågående förkylningsbesvär,har misstänkt allergi mot syntetfransar/lim eller om du är under 18 år.Är du osäker på något av ovanstående så kontakta oss så snart som möjligt inför ditt besök.

Varmt välkomna till oss !

PRISER

Nytt set   …………………………………………………….1175:-

Påfyllnad ..inom 2-3 veckor…………………………595:-

Påfyllnad   ……….3-4 veckor…………………………750:-

Vi som arbetar med fransförlängning här hos Hultafrisörerna är diplomerade fransstylister, har genomgått arbetsmiljöverkets rekommendationer utbildning i kemisk lära gällande det material vi arbetar med. Lokalen uppfyller de krav som ställs på god ventilation.