Peruker och övriga hårersättningar

Att tappa hårstrån dagligen är helt normalt då detta sker som en naturlig del av hårets livscykel.Nya hårstrån ersätter de som gått förlorade.

Att tappa onormalt mycket hår kan ha olika bakomliggande orsaker som tex. sjukdom,behandling/medicinering av sjukdom,hormonstörningar, Alopeci, stress, viktnedgång eller näringsbrist. Håravfall är även genetiskt betingat och kan således vara ärftligt.

Blir förlusten av hår allt för påtaglig kan en peruk eller annan hårersättning vara ett bra alternativ.Våra peruker ger ett mycket naturtroget utseende vare sej man väljer de i äkta hår eller syntetmaterial eller de gjorda av en mix av båda.

Vi kan erbjuda ett stort sortiment av peruker och andra hårersättningar i en mängd olika frisyrer och färger.Vi samarbetar med ledande tillverkare och våra produkter håller högsta kvalitet.

Varje peruk /hårersättning provas ut personligt för att passa just dej. Utprovningen sker i avskild miljö .

Vi tillhandahåller även huvudbonader(”turbaner”) av mjuka bekväma material som alternativ/komplement till hårersättningar.Välkommen in att prova.I vårt sortiment finner du även lösfransar,ögonbryns make-up samt skötselprodukter till hårersättningarna.

Ring för konsultation.

Varmt välkommen !